DREFT FASHION WEEK započeo sa Pradom i upadom Brune na pistu

Sacha Baron Cohen koji ujelovljuje Bruna, u stvarnom filmu je upao upravo na reviju Agathe Ruiz de la Prade, dizajnerice koja je otvorila revije u Zagrebu

Revijom španjolske modne genijalke Agathe Ruiz de la Prade započeo je revijalni dio DREFT FASHION WEEKA ZAGREB.

Neopterećena i hrabra, Agatha Ruiz de la Prada ponovno je pokazala svoj maštoviti svijet boja i krojeva s kolekcijom koju su u Zagreb doveli kreativni dizajneri Letitia Cano i Juan Carlos Mesa.
Mlada dizajnerica Vedrana Šehagić pokazala nam je kolekciju trapez kaputića, jakni i bundica od eko krza inspiriranu vremenom Audrey Hepburn...

BRUNO NA REVIJI MARINE PREVOLŠEK

Marina Prevolšek se iznenadila kada je umjesto svog modela na pisti ugledala famoznog BRUNU!! U stvarnom filmu koji uskoro stiže u kina Cinestar, glumac Sacha Baron Cohen koji sada utjelovljuje Brunu, a nekad je bio Borat i Ali G, "upao" je na reviju Agathe Ruiz de la Prade, a u Zagrebu je zakasnio na njezinu reviju i ušetao na reviju Marine Prevolšek, najavljujući novi veliki ljetni hit.

Marina Prevolšek je prisutnima pokazala viziju sofisticirane i jnaglašeno ženstvene žene, a njezine zimske kombinezone poželjele su mnoge gošće..
Natalija Smogor svoju prvu samostalnu kolekciju prvenstveno je namijenila mladim urbanim djevojkama, dok je talijanski dizajner Mariano la Barbera u prvi plan ponovno stavio žensku eleganciju.

MARINA MILOVANOVIĆ I FUTURIZAM

Mlada dizajnerica iz Beograda Marina Milovanović oduševila je mnogobrojnu publiku svojom vizijom futurističke zime u srebrenim, crnim i bijelim tonovima, dok je Iva Karačić, prošlogodišnja dobitnica Mande za najbolju kolekciju, ostala vjerna sebi - svojoj jednostavnosti, ovaj put monokronistički crno.
Večer je zatvorila revija uvijek zanimljive i provokantne splićanke Marte Buzolić koja se poigrala zlatom, metaliziranim materijalima i životinjskim printom.

Kategorija: 
Modna fotografija

Objavljeno: 05.06.2009.