Damir Zurub - izložba svjetskog prvaka podvodne fotografije

Druga samostalna izložba fotografija "Plavi svijet" i "Tajne podzemlja" autora Damira Zuruba, svjetskog prvaka podvodne fotografije bit će otvorena u srijedu 25. studenog 2015. u 19.30 sati u zagrebačkoj BIZkoshnici (Ilica 71 - kod Britanskog trga). Ovogodišnju izložbu odlučio je izložiti u novootvorenom prostoru BIZkoshnica Coworking na Britanskom trgu u Zagrebu koji nudi i galerijski prostor.

Damir-Zurub_izlozba_zagreb_25_studeni

Izložba će biti otvorena do 24. prosinca 2015. Na izložbi možete pogledati fotografije nastale na putovanjima diljem svijeta koje je Damir napravio ove godine obilazeći podmorja Crvenog mora, Sjevernog mora, Papue, Banda otočja te sve ljepote Jadranskog mora. Izložba je prodajnog karaktera i kupnjom fotografija podržavate rad i aktivnosti ronilačkog kluba „Roniti se mora“ te buduće izložbe mladih umjetnika u BIZkoshnici. Damir Zurub instruktor je ronjenja i podvodne fotografije, podvodni snimatelj i fotograf, speleoronioc, član i kapetan reprezentacije Hrvatske u podvodnoj fotografiji.

Damir-Zurub_izlozba_zagreb_25_studeni

Ove godine osvojio je titulu svjetskog prvaka podvodne fotografije na natjecanju u Nizozemskoj na 15. CMAS Svjetskom prvenstvu u podvodnoj fotografiji. Osvajač je zlatne plakete Libanonskog ronilačkog saveza za uspjehe na svjetskom kupu u podvodnoj fotografiji u Libanonu 2012; brončane medalje za reprezentaciju Hrvatske u podvodnoj fotografiji u Portugalu 2014. Na raznim internacionalnim festivalima, te domaćim i internacionalnim natjecanjima u podvodnoj fotografiji osvojio je ukupno 86 medalja i razna odličja, te druge nagrade.

Kategorija: 
Foto Događanja

Objavljeno: 25.11.2015.