Canon EF Cinema objektivi

Canon proširuje seriju objektiva EF Cinema četirima kompaktnim, laganijim i cjenovno pristupačnim modelima za snimanje u razlučivosti 4K

Canon je objavio da radi na razvoju četiri nova digitalna filmska objektiva sa zumom te da tvrtka širi ponudu objektiva EF Cinema radi većih kreativnih mogućnosti za profesionalne video snimatelje. Uz sedam objektiva visoke klase predstavljenih 2011., novi modeli podržavaju razlučivost 4K (4096 x 2160), a bit će manji, laganiji i kompaktniji te će nuditi izvanrednu mobilnost i kvalitetu. Dostupni i s navojima EF te PL, objektivi će imati kompetitivnu cijenu, nudeći vrhunske performanse širokom krugu korisnika.

CN-E15.5-47mm T2.8 L S

Proširena serija objektiva EF Cinema obuhvaćat će dva širokokutna filmska objektiva sa zumom, modele CN-E15.5-47mm T2.8 L S (s navojem EF) i CN-E15.5-47mm T2.8 L SP (s navojem PL), uz telefoto filmske objektive sa zumom, modele CN-E30-105mm T2.8 L S (EF) i CN-E30-105mm T2.8 L SP (PL). Idealne za primjenu na nadolazećim filmskim kamerama 4K, novi će objektivi biti uvršteni u liniju vrhunskih objektiva EF Cinema kao jezgra novog sustava Cinema EOS, koji obuhvaća objektive, digitalne filmske kamere i DSLR modele.

CN-E30-105mm T2.8 L S

Osim kompatibilnosti s industrijskim standardnim kamerama s tehnologijom Super 35 mm, ta četiri filmska objektiva sa zumom omogućit će i izvanrednu fleksibilnost. Svaki će objektiv imati kompaktno, lagano tijelo koje podržava veliku žarišnu duljinu, što ih čini idealnima za snimanje iz ruke. U kombinaciji s postojećim Canonovim primarnim objektivima EF Cinema, novi će objektivi ponuditi raznolikije kreativne mogućnosti za širok krug profesionalnih videosnimatelja.

Kategorija: 
Video

Objavljeno: 29.07.2012.