ENELOOP BOOSTERI- rezervna napajanja!

Ponesite booster sa sobom - zaboravite znak “prazna baterija” na svojim uređajima.
 
U Hrvatsku su stigla nova Eneloop rezervna napajanja za iPhone, iPod, smartphone, Playstation, MP3 playere i sve uređaje koji se mogu puniti putem USB ulaza.
 
MODELI i preporučene maloprodajne cijene:

Rezervno napajanje ENELOOP E1S 149,00
Rezervno napajanje ENELOOP L2S 229,00
Rezervno napajanje ENELOOP L3S 199,00
Rezervno napajanje ENELOOP L3A 249,00
Rezervno napajanje ENELOOP L2B 249,00

Rezervno napajanje L3A
 
Na platformi Sanyo Li-Ion tehnologije, L2B nudi kapacitet od 2500mAh. Može napajati uređaj s izlaznih 500mA do 2 sata. Plavo svjetlo je indikator punjenja i razine kapaciteta boostera. Puni se putem USB kabla, a u paketu je i Mini USB kabel. Kompatibilan je s iPhone (3G, 3GS, 4).
 
Rezervno napajanje L2B

Najsnažnije je rezervno napajanje s dvije Li-Ion baterije zajedničkog kapaciteta od 5000mAh. Prvi je booster koji može puniti i iPad. Ima dva USB izlaza te može puniti dva uređaja istodobno s izlaznih 500mA do 2 sata ili jedan uređaj s 1Ah. Kapacitet baterije je indiciran s tri različite razine lampice indikatora. Puni se pute USB ili AC kabla, a u paketu je i Mini USB kabel.
 
Rezervno napajanje E1S

Uključuje dvije Eneloop AA “ready-to-use” punjive baterije, koje se mogu izvaditi iz boostera. Potpuno se napune u roku od 4 sata putem USB kabla, a mogu napajati mobilni telefon ili MP3 player oko 70 minuta. AA baterije mogu napajati i druge uređaje koji nemaju USB portove, poput budilica, baterijskih svjetiljki ili radio uređaja.

Eneloop baterija je prva „ready-to-use” punjiva baterija na svijetu. Tehnološki je najnaprednija baterija najvećeg svjetskog proizvođača baterija Sanyo. Zahvaljujući svojim iznimnim svojstvima ona predstavlja kombinaciju najboljih značajki primarnih i punjivih baterija: dugo zadržava kapacitet te je spremna za upotrebu odmah po kupnji („ready-to-use“ svojstvo), a možete ju koristiti i puniti do 1500 puta. Vrhunske performanse omogućuju Eneloop bateriji dulje trajanje, nesmetan rad i pri temperaturama ispod 0°C, te rad na višoj naponskoj razini.
 
• punjiva do 1500 puta
• ready to use svojstvo- spremna za upotrebu i nakon 3 godine stajanja
• stabilan izlazni napon daje više snage od jednokratnih baterija
• testirana i potvrđena za rad na temperaturama do -20
• idealna za uređaje koji troše puno struje, poput fotoaparata

Ukoliko ju svaki tjedan ispraznite i ponovno napunite, jednu Eneloop bateriju možete koristiti 28 godina! Treba li naglasiti koja se ušteda pri tome ostvaruje? Osim isplativosti, korištenje punjivih baterija bitno utječe na očuvanje okoliša i prezentira odgovornu životnu orijentaciju.

Kategorija: 
Foto Tehnologija

Objavljeno: 13.08.2012.