Smršavite s HP-om

Umjesto gladovanja, dijeta i tjelesnih napora HP vam nudi instantno rješenje za vitku liniju

Da kamere, bilo televizijske ili fotografske dodaju oko pet kila, zna svaka glumica, pjevač ili manekenka koji pliva u estradnom loncu. Zbog toga su kod dotičnih persona, uoči velikih snimanja, vrlo popularne metode kao što je gladovanje, korištenje laksativa, ispijanje soka od limuna pomiješanog sa ljutom crvenom paprikom ili višetjedno vježbanje u teretani ( ili, Bože daj, u krevetu) ne bi li istesali liniju i spremno dočekali big day.

Normalni ljudi zbog nedostatka želje za anoreksičnim stanjem, višesatnim dizanjem utega i zbog svakodnevne prezaposlenosti nemaju vremena za takve hollywoodske «pervezarije». Zato se na kraju obično nađemo u situaciji, kad nas na nekom tulumu, rođendanu ili poslovnom druženju iznenada osvijetli fotografski blijesak kamere, da u sebi molimo boga da bar ovaj put ispadnemo vitko i sretno kao zlatni Brad Bitt ili Angie Jolie u zadnjem broju trač magazina.

Zbog takvih problema, HP-ovi stručnjaci su upregli svoje vijuge da nađu rješenje za višak kila na fotografijama. Mislili su i mislili i… bingo! U svoje nove Photosmart aparate ugradili su novostvorenu opciju «slimming» ili kako bismo mi rekli, mršavljenje, koja omogućuje da na slici po proporcijama ispadnete nešto kao Claudia Schiffer.

Kako se koristi SLIMMING opcija? Pa, vrlo jednostavno, kažu HP-ovi stručnjaci.

1. Slikajte sebe ili bilo koga drugoga

2. Odaberite fotografiju u fotoaparatu

3. U opcijama menija aparata uđete u «Design Gallery Menu» i odaberete «Apply Artistic Effects»

4. Od ponuđenih efekata odaberete «Slimming»

5. Pomoću klizeće strelice odredite stupanj «stanjivanja», stisnete OK i … voila. Dobili ste osobu koja izgleda isto, a opet tako mršavije….

Digitalni aparati u koje je ugrađena ta opcija su:
HP Photosmart R967,
HP Photosmart R927,
HP Photosmart R827,
HP Photosmart R727,
HP Photosmart R725,
HP Photosmart M627,
HP Photosmart M527.

Darija Tripalo

Kategorija: 
Foto Tehnologija

Objavljeno: 23.09.2006.