Foto tečajevi

Upisi u pojedinačne tečajeve i radionice fotografske škole Fotonaut započinju 16. siječnja 2012. Na vrijeme si osigurajte mjesto ukoliko ih želite pohađati u moderno opremljenom prostoru  Fotokluba Zagreb u samom centru grada, pod vodstvom mr.sc. Damira Tiljka.
 
Od 30-tak različitih tečajeva i radionica izdvajamo:

Opća fotografija
Digitalna fotografija
Estetika fotografije
Printanje i upravljanje bojom
Modna fotografija
Portretna fotografija
Studijska fotografija
Erotika i glamur
Kreativna i aplikativna fotografija
Umjetnička akt fotografija

U učionici opremljenoj računalima organizirani su tečajevi Photoshopa pod stručnim vodstvom diplomirane grafičke dizajnerice Darije Tripalo koja se specijalizirala za obradu fotografija.

Ovaj suvremeno koncipiran model obrazovanja 2004. godine pokrenuli su prvi hrvatski fotografski portal Fot-o-grafiti, u suradnji s Fotoklubom Zagreb. Radi se o modularnom sustavu u kojem se tečajevi različitih tematika nadovezuju jedan na drugi, a u kojem zainteresirane osobe mogu upisati tečaj koji ih zanima. Za potrebe takvog programa proučeni su programi i metodologije rada vodećih obrazovnih centara u svijetu koji se bave tematikom fotografije.

Naši polaznici izlažu po svijetu, prodaju fotografije, bave se fotografijom profesionalno ili poluprofesionalno, upisuju fotografiju na umjetničkim akademijama... Čak i ako nemate tako visoke aspiracije već i nakon djelomično završenog programa možete se kreativno baviti fotografijom u sklopu Fotokluba Zagreb: izlagati, takmičiti se, pohađati besplatna predavanja, razmjenjivati iskustva, sudjelovati u domaćim i međunarodnim projektima, putovati na foto izlete, obilaziti izložbe u zemlji i u svijetu, ukratko - baviti se fotografijom na mnogo različitih načina. Zbog svega toga dolaze nam polaznici iz cijele Hrvatske, što naš klub čini još dinamičnijim i raznovrsnijim.

Stoga nemojte čekati, rezervirajte mjesto već danas! Ukoliko imate još nedoumica dođite na tečaj opće fotografije koji započinje 16. siječnja 2012. u 20 sati, u prostorijama Fotokluba Zagreb, Ilica 29/III, Zagreb.

Sve informacije i obavijesti možete dobiti ako nam pošaljete upit o školi fotografije Fotonaut na naš kontakt ili kontaktirajte na telefon Fotokluba Zagreba 01/4833359 (pon. - pet.: od 9 - 17 sati).

Objavljeno: 04.01.2012.