Novi Tečaj opće fotografije 2012.

Kao i svakog rujna, s početkom školske godine, započinje i nova školska godina u školi fotografije Fotonaut i to s prvim osnovnim tečajem, a to je Tečaj opće fotografije. Ove godine gradivo tečaja je nadopunjeno novim elementima i primjerima, tako da smo za novu generaciju polaznika pripremili novi, poboljšan tečaj. Gradivo je kao i do sada zaokruženo na način da Vas ovaj tečaj priprema za samostalno bavljenje fotografijom na osnovnoj razini. Tečaj uključuje dvije vrlo važne komponente, a to su tehnika i estetika fotografije. U fotografiji su svi elementi kompleksno isprepleteni, zato je važno sistematizirati znanje na ispravan način, a upravo je to cilj ovog tečaja.

Fotonauti u akciji © Damir Tiljak

Tečaj će započeti u ponedjeljak 17. rujna, u prostorijama Fotokluba Zagreb, Ilica 29, treći kat. Održavat će se kao i svih prethodnih 7 godina, ponedjeljkom i četvrtkom u terminu od 20 - 22 sata, a prema potrebi i u terminu od 18 - 20 sati.

Za sve dodatne informacije oko ovog tečaja možete nas kontaktirati preko mail adrese koja je navedena na dnu stranice kao kontakt ili preko našeg Facebook profila.

Objavljeno: 04.09.2012.