Tečajevi fotografije Fotonaut – upisnica

Upisi u pojedinačne tečajeve i radionice fotografske škole Fotonaut započinju u kolovozu 2016. i trajat će kontinuirano kroz cijelu školsku godinu 2016. /2017. 

Nova grupa osnovnog tečaja fotografije koju organizira Škola fotografije Fotonaut pod nazivom OPĆA FOTOGRAFIJA, započinje u ponedjeljak, 5. 9. 2016. godine. Trajanje je mjesec dana - dva puta tjedno po dva puna sata. Osim toga, program uključuje i jedan termin fotografiranja na terenu pred kraj ili nakon tečaja.

Na vrijeme si osigurajte mjesto ukoliko želite pohađati suvremeno koncipirana predavanja i atraktivna snimanja u samom centru grada Zagreba (Trg žrtava fašizma 14), pod vodstvom predavača mr.sc. Damira Tiljka. Ispunite već danas vašu upisnicu i počnite otkrivati višeslojnost medija fotografije!

KONTAKT I INFO:

Sve informacije i obavijesti možete dobiti ako nam pošaljete upit o školi fotografije Fotonaut na kontakt: http://www.fot-o-grafiti.hr/kontakt

Kontakt i informacije i putem Facebooka: 
Škola fotografije Fotonaut https://www.facebook.com/fotonaut
Fot-o-grafiti.hr  https://www.facebook.com/Portal.Fotografiti

Od 30-tak različitih tečajeva i radionica izdvajamo:

Opća fotografija

Digitalna fotografija

Estetika fotografije

Modna fotografija

Portretna fotografija

Studijska fotografija

Erotika i glamur

Kreativna i aplikativna fotografija

Umjetnička akt fotografija

Photoshop – digitalna obrada fotografija

Slikanje svjetlom

Selektivnost u fotografiji

Ovaj suvremeno koncipiran model obrazovanja 2004. godine pokrenuo je prvi hrvatski fotografski portal Fot-o-grafiti pod stručnim vodstvom mr. sc. Damira Tiljka. Radi se o modularnom sustavu u kojem se tečajevi različitih tematika nadovezuju jedan na drugi, a u kojem zainteresirane osobe mogu upisati tečaj koji ih zanima. Za potrebe takvog programa proučeni su programi i metodologije rada vodećih obrazovnih centara u svijetu koji se bave tematikom fotografije.

Naši polaznici izlažu po svijetu, prodaju fotografije, bave se fotografijom profesionalno ili poluprofesionalno, upisuju fotografiju na umjetničkim akademijama...

Škola je niz godina djelovala u prostoru Fotokluba Zagreb, a od 2015. godine radi na novoj lokaciji u centru grada Zagreba na adresi: Trg žrtava fašizma 14. Tu se edukacija odvija u zgradi Zagrebačke zajednice tehničke kulture u suradnji sa Zagrebačkim foto kino savezom. 

Damir Tiljak photo
Digital Foto Magazin broj 81, naslovnica, "Matilda" fotografija Damir Tiljak

Više o snimljenoj naslovnici pročitajte ovdje.

Umjesto izlista programa, koji je najčešće samo mrtvo slovo na papiru, stvarne rezultate naših programa možete vidjeti na sljedećim linkovima gdje možete pronaći neke od radova dosadašnjih polaznika Škole fotografije Fotonaut.

Fotonaut 2014.
Fotonaut 2015. - galerija
Fotonaut 2015.

Što se radi na tečaju fotografije?
Fotonaut 2016.
Fotonaut 2016. - galerija 

Objavljeno: 31.08.2016.