Naljepnice za CD/DVD

Uz naljepnice za diskove HP CD/DVD Tattoos bez problema označite svoju arhivu!

HP-ov inovativni, patentirani CD/DVD Tattoo najsjajnija je svjetska naljepnica za diskove koja omogućuje atraktivnu alternativu za personalizaciju CD-ova i DVD-ova pomoću bilo kojeg tintnog pisača. Naljepnice HP CD/DVD Tattoo potrošačima nude profesionalniji izgled u usporedbi s tradicionalnim papirnatim naljepnicama. HP-ove naljepnice CD/DVD Tattoo vrlo su tanke i iznimno otporne plastične naljepnice sa sjajnim, vodootpornim površinskim slojem koji se ne ljušti.

Zbog izvrsne kvalitete slika, HP-ove naljepnice CD/DVD Tattoo idealne su za označavanje CD-ova ili DVD-ova za posebne događaje, darove i privatne kolekcije glazbe ili velike arhive fotografija.

Ključne značajke i prednosti:

-svjetlopropustan i iznimno sjajan materijal korisnicima omogućuje atraktivne i trajne naljepnice.

-inovativna tehnologija koja sprječava savijanje, onemogućuje boranje, savijanje i omatanje naljepnica oko diska čak i nakon izlaganja ekstremnim temperaturnim uvjetima, što je znatno bolje od tradicionalnih papirnatih naljepnica.

-naljepnice su otporne na vodu, razmazivanje tinte i blijeđenje trajnije su od tradicionalnih papirnatih naljepnica.

Aplikator koji dolazi u paketu omogućuje lako lijepljenje bez mjehurića. HP nudi besplatne internetske predloške za dizajn, što omogućuje brzu i laku personalizaciju.

Kategorija: 
Foto Savjeti

Objavljeno: 06.07.2006.